Ugur tarafından 12.03.2018'de paylaşıldı merhaba halısada maç yaparken dizim sag tarafa attı ve kendimi yere attım korktum tabiki ayaga kalktıgımda hiç bişey yoktu ve bi denemek amacıyla 10 dakıka daha oynadım sıkıntı yok gbıydı ama ufak bi batma hissi vardı doktora o akşam doktora gitmedim ertesi sabah kaltıgımda diz çok şişkin ve zor basıyordum doktora gittim film çekti ayagı aç kapat yaptırdı yapabiliyordum soguk çok güzel diyip beni ugurladı ve soguk jel verdi bende kullandım 15 gün snr dizim gayet iyi oldu nerdeyse agrıı falan hiç kalmadı ama ufak bi hareket hareket esnasında bu defa ayagım sola attı sizce bunun açııklamasıı nedir biliyorum bi tedavi olmadan bişey söylenmez belki ama yinede yardımız için çok teşekkür ederim.... Diz için 0 yorum yapıldı Kayıtlı yorum bulunamadı ilk yorumu siz ekleyin | | | Diz Arkası Ağrısı | | Dizde Ödem | | Sol Diz Ağrısı | | Diz İğnesi | | Diz Yan Bağ Kopması | | Diz Kapağı Şişmesi | | Diz Kapağı Yanması | | Diz Altı Ağrısı | | Sağ Diz Kapağı Ağrısı | | Diz Kapağı Kütlemesi | | Diz Kapağı Arkası Şişlik | | Diz Kapağı Altında Ağrı | | Diz Kapağı Ameliyatı Sonrası | | Dizde Kist | | Diz Kilitlenmesi | | Diz Altı Şişlik | | Diz Kapağının Üstünde Ağrı | | Diz Kapağı Üşümesi | | Diz Kapağı Ameliyatı | | Diz Kapağı İltihabı | | Diz Kıkırdak Ameliyatı | | Diz Platin Ameliyatı | | Merdiven Çıkarken Diz Ağrısı | | Dizde Sıvı Kaybı | | Diz Kapağı Gıcırdaması | | Diz Şişmesi | | Diz Kapağı Kayması | | Diz Kapağı Kitlenmesi | | Diz Kapağı Kırılması | | Diz Bağları Güçlendirme | Popüler İçerik | Diz Arkası Ağrısı Diz arkası ağrısı, insanlarda çok sık olmasa bile yine de karşılaşılan bir durumdur. İnsanların diz bölgelerinde görülen ağrılar daha çok diz kapağınd... | Dizde Ödem Dizde ödem, kimi zaman gençlerde, kimi zaman yaşlılarda karşılaşılan problemlerden biridir. Düzde oluşan ödem direk olarak diz kapağı kemikleri arasın... | Sol Diz Ağrısı Sol diz ağrısı, sol diz ağrıları diz zorlanması, incinme gibi nedenlerden kaynaklanabilir. Çoğu zaman doktora gitmeden ağrı evde kontrol altına alınab... | Diz İğnesi Diz İğnesi; Diz ağrılarının pek çok sebepleri vardır. Bunları birçok gruba ayırmak mümkündür. Örneğin ağrının başlangıç zamanına göre, yeni başlayanl... | Diz Yan Bağ Kopması Diz yan bağ kopması, Bağlar kemikleri birlikte tutan ve stabiliteyi imkanı sunan kalın iplerdir. Dizde 4 ana bağlantı bulunur. Dizin iç yüzünde İç yan... | |